pirmdiena, 2011. gada 11. aprīlis

Mēnesi nedzert ir slikti...

Sākšu ar to, ka apzinos, ka ar dzeršanu neviens nelielās. Bet man ir vienalga. Šeit es pastāstīšu, kā man pagāja šī nedēļa - nācās reģistrēties te, jo draugos man ir cilvēki, kas ķertu trieku, ja izlasītu šo. Detaļās neieslīgšu, bet mēģināšu uzrakstīt visu, ko atceros.

Otrdiena - no skolas pārnācu manāmi saviļņots, pa ceļam izejot caur ''Miestiņu'' un sapērkot garšīgu alu. Metāmies zoles virpulī kopā ar Jāni un Gati. Nedaudz bažīgu darīja, ka meitenēm biju apsolījis piedalīties SZF nakts skrējienā.Līdz vakaram mums bija pievienojies arī Reinis un Kristīne, tāpēc visi devāmies uz pili, pa  ceļam paņemot bonīti. Komandas biedri gan pārāk priecīgi nebija, redzot, ka taisni noiet man sagādā zināmas problēmas, bet es nebiju priecīgs, uzzinot, ka ''skrējiens'' būs joņošana pa Jelgavu pus nakts garumā, meklējot kontrolpunktus. Pēc pusstundas skriešanas man pietika, dabūjām meiteni (:D), kas mani nomaina un es varēju atgriezties pie sava drauga bonīša, ar kuru ieradāmies pie kursabiedrenēm kojās, kuras ar nebija visai laimīgas. Lai gan varbūt arī bija, jo Gunta man iedeva alu :D Plkst 1:30 jau atrados savā gultā - tik ātri nebiju gulēt aizgājis pēdējā mēneša laikā. Domāju labas domas un priecājos, ka rīt aiziešu uz skolu un ka samērā mierīgi tika nosvinētas mēneša beigas. Ak, Dievs, kā es kļūdījos...

Trešdiena - no rīta piecēlos diezgan labā omā. Devos uz skolu, kur pavadīju līdz pat plkst 17:30, un tad devāmies ar kursabiedru pie manis, lai padzertu alu un paspēlētu HOMM...tādā garā pienāca vakars, pirms tam mums bija pievienojies arī Jānis, bet vakarā notika BUMS - dzīvoklī ievēlās Kalvis, Uģis un TUndra, ātri šņabis, ātri viss, pēc brīža esmu Kreklos, tad Balerijā, tad atkal Kreklos, tad atkal Balerijā, tad dzeru ar Jāni virtuvē pie galda alu 7:30 no rīta, tad pamostos virtuvē pie galda. Balerijā uzzināju par piedāvājumu, kas man ir īsts izaicinājums, tikai pagaidām man naudas žēl.

4diena - kaut kā biju no virtuves aizticis līdz savam dīvānam. Pamodos un plkst bija apmēram 14 - telefons bija izslēgts un mans brauciens mājās gandrīz nenotiktu, jo biju palicis bez naudas. Paveicās, ka Rolis vēl bija Jelgavā - ceļojums mājās varēja sākties. Mājās gan es tā arī nenonācu - pāris ali pa ceļam un tika nolemts izbraukt caur Iršiem un apciemot Robi. Tur kā aprasti - daudz alus, vēl šis tas un vakars pienācis, bet alkohola vairs nav. Te talkā nāk Antra, kurai mamma atnesusi un pieliekamajā noslēpusi litru kaut kāda šņabja - mēs visi uzreiz patīkami saviļņoti, tiekam pie tās pudeles un atklājam, ka tur ir...spirts! :D  Ko mēs darījām? Litrs spirti taču ir 2 litri šņabja! :)

Piektdiena - pamodos es Antras mājās un nevarētu teikt, ka nebiju pārsteigts par to. Laiks bija doties mājup ar autobusu un plānot 5dienas vakaru. Tas bija tāds diezgan regulārs - pasēdējām ar saviem regulārajiem čomiem, pie regulārā alus kausa, regulārā šņabja un pat pamodos es savās regulārajās mājās.

Sestdiena - es īsti nezinu, vai to jāsauc par pozitīvu vai negatīvu dienu, bet tas, ka tā bija visa kulminācija, gan nav nekādi noliedzams! Sākās ar to, ka man bija jātiesā Republikas skolotāju volejbola mači. Ja no dzeršanas varētu nomirt, tad tas būtu noticis sestdien, bet kā mēs redzam - nevar vis! Tā kā bija pagrūts rīts, tad starp spēlēm sildījos ar brendija tēju, brendiju ar šampi un tā pienāca vakars, kura beigās bija balle ar daudz garšīga viskija, bonīša, hektora, geras, šampja un visādiem citādiem labumiem. Bonusā man bija 5 blondīnes, ko dancināt [vispār, sāk likties, ka tomēr baigi pozitīvs tas vakars bijis :D ], 3 skolotājas ar ko apspriest savas bijušās/topošās attiecības un daudz jautru sarunu, kuras gan es atceros miglaini. Vienīgais, to sarunu bija par daudz, jo iespējams, ka es izstāstīju daudz ko tādu, ko varbūt arī nevajadzēja :D bet tāda dzīve :D Balle gan beidzās pāragri, bet tas mums neliedza doties tālāk uz ''mazo kāpu'', kur norisinājās kāda ballīte...Turpmākās atmiņas ir alus/šņabis/kaut kāds kašķis/modina mani skolotāja Sandra - pēdējais man bija tāds pārsteigums, ka es gandrīz valodu zaudēju. Izrādās, ka nebija neviena, kas mani varētu aizvest mājās, un Elīna ar Leldi mani viesmīlīgi izmitinājušas savā viesistabā. Tiesa, kā tas noticis, to laikam zina tikai Lelde un droši vien ar tikai tā miglaini:D Rezultātā esmu pazaudējis kepōnu, mans telefona displejs ir jau 2/3 melns un es neatceros kāpēc tā. Tiesa, tur bija ļoti daudz cilvēku, kas varētu daudz ko neatcerēties :D Cik nu es atceros, bet tā kā es daudz neatceros, tad šito pierādīt nevaru! Tiesa, man joprojām pienāk visādas ziņas par to, ko kam es esot stāstījis - laikam tiešām esmu nedaudz pārforsējis.:D

Svētdiena - vakarā devāmies uz Jelgavu. Biju ieplānojis pa ceļam izdzert 2 alus un tad doties gulēt, jo izbraucām pavēlu - ap 21. Savus 2 alus es dabūju, bet Guntim bija līdzi arī 0,5 nezināmas izcelsmes sārtas krāsas šņabītis, ko pa 3iem izcilājām pa ceļam bōnusiņā, kas uz manas 5 dienu bāzītes nebija maz - bet ar to jau viss nebeidzās. Uldim bija šodien jānodod kursadarbs, Jāni kojās gaidīja meiteni, es biju nolēmis iet gulēt, bet rezultātā mēs kādās kojās tikām pie litra un braucām pie manis. Pamodos es Gintas gultā - labi vēl, ka Ginta pati šonedēļ nav mājās... :D Pamodos skaisti ap plkst 8 un pavadīju arī produktīvu dienu skolā :)

Nedēļa izvērtās diezgan spēcīga. Maratons ir noslēgts un šodien es pēc alus neesmu gājis. Laiks atgriezties reālajā pasaulē [man trešdien ir vārdadiena - nezinu, vai tas ir labi, vai slikti:D]. Un atceraties, draugi - dzert ir slikti un alkohols ne pie kā laba nenoved! Vismaz, ne vienmēr! :)