piektdiena, 2012. gada 10. februāris

Detektīvs Krūzs

Kādu laiku atpakaļ nolēmu kļūt pieaudzis, tāpēc iepauzēju ar visiem nereāli ņirdzīgajiem komēdijseriāliem un nolēmu sākt skatīties ''Detektīvu Krūzu'', jeb ''Life''. 


Čārlijs Krūzs bija mans varonis. Viņš bija tik lielisks.12 gadus pavadījis cietumā, kā nepatiesi apsūdzētais savu draugu slepkavībās. Attaisnots un saņēmis 50 miljonu kompensāciju, viņš nopērk apelsīnu plantāciju un atgriežas darbā policijā, lai tvertu slepkavas un pa kluso dzītu pēdas tiem, kas viņu nomelnoja...

2 sezonas (apmēram 34 sērijas) nenogurstošu aci sekoju līdzi visām Čārlija gaitām. Priecājos, kad viņam veicās un skumu, kad viņam dzīvē negāja. sapņos redzēju, kā kopā medījam zaķus slepkavas. Viss gāja lieliski, līdz...

..TAS BEIDZĀS! Vsjo, viss, ĀMEN! Redz, Krūzam esot bijuši pārāk zemi TV reitingi un tāpēc nolemts vairs nefilmēt. Bļaģ, normāli? Es domāju, ka tikai Latvijā tā tas notiek, kad seriālus iesāk un nepabeidz. Nē nu forši - CSI var močīt paralēli pa 7 dažādām pilsētām un neviens nesūdzas par reitingiem 10 sezonas. Ar ko viņi ir labāki? Ne ar ko. Tāpat kā NCIS vai citi tamlīdzīgi mēsli. Neviens netur līdzi Krūzam, neviens! Stulbie amerikāņi! Ķipa hameleonu rotaļām gan visas 45 sezonas ir ahujenna augstie TV reitingi? Ja? Čista? Da nevajag!

Kā lai es tagad zinu, kā viss beidzās? Kā man tagad būt? Kāpēc īsti Čārlijs tika ielikts cietumā? Vai viņš paspēs atriebties visiem? Vai viņš pārgulēs ar savu pārinieci, vai vismaz bijušo sievu? Šie ir tikai daži no miljoniem jautājumu, kas virmo manā prātā... Bet atbildes uz tiem netiks sniegtas nekad.

Kā man tagad justies, kad ir iespļauts dvēselē? Tas ir kā uzdāvināt bērnelim plejsteišanu, bet neuzdāvināt spēļu diskus. Tas ir kā ļaut studentam 4 gadus apmeklēt lekcijas, bet neizsniegt diplomu. Tas ir kā tad, kad es Jaungada ballē ar mandarīnu 3x netrāpīju ''Titānika'' sōlistam, bet atnāca Ģedis un aizliedza man mest vēl.

Ardievu, Čārlij Krūz, ardievu!